Meie klassi tegijad!

Anette, Lisbeth, Laura Susanna, Kätlin, Merilyn, Paula Maria, Hanna, Linette, Christin Sandra, Kertuliis, Stiina, õpetaja Kirsti


ja

Otto, Marten Erik, Hans, Henrik, Robert, Rando Marten, Erik, Cardo, Artti, Indrek ja Andreas.

kolmapäev, 3. august 2011

Õppevahendid

1. Päevik (A5, tavaline formaat), kaanele nimi. Nagu ikka- ei sodi ja keelatud on kleeppildid, joonistused, kritseldused jne. Päevik on koolidokument! 2. nädala tunniplaani täitmine jääb ikka jõusse.

2. Pinalisse: 2 sinist tindipliiatsit ; kustutuskumm; vähemalt 4 värvilist pliiatsit- sh roheline, sinine, punane; lühike joonlaud, nurklaud ehk kolmnurk;  liimipulk (poes võib lahti teha ja katsuda, kas „naksub“, sest tihti on liim juba poes kuiv), käärid, harilik pliiats. Teritaja peaks olema kogujaga.

3. Pikk joonlaud (u 30 cm) ja sirkel peaksid olema püsivalt laua sahtlis või korvis.

4. A4 mapp ja õhuke registraator (üks pool värviline ja teine läbipaistev) lauasahtlisse. Nimed peale!

5. Eesti keel-  õpikud ja töövihikud paberis, kaanetatud ja nimi peal.  1 õhuke  jooneline kaustik (Harjutused),  2 x 20-joonega vihikut (Etteütlused; Loovtööd).                                                       

           Harjutused

                                                         Saku Gümnaasium

                                                               4. d klass

                                                      Ees- ja perekonnanimi

6. Matemaatika-  õpikud ja töövihikud paberis ja kaanetatud.  1 väikese ruuduga õhuke kaustik ( Matemaatika). Vormistamine eesti keelega sarnaselt.
7. Loodusõpetuses   valge vihik (võib ka kaustik olla).

8. Kunst- A4 ja A3 paberiplokk (palun jälle nimed peale, et oleks ülevaade), A3 nimeline mapp (värvilised paberid sinna sisse ja palun varuda põhivärve kohe rohkem).

        Korvi: Lauakate (uuendada nime, pesta).  Kellel on ikka väga must ja enam puhtaks ei saa, võib uue osta ja nime taha kirjutada, vesivärvid, guašid (paks hapukoor on õige paksus värvile, vahel annab seda saavutada vee lisamisega ).  Valge ja must saavad kiiresti otsa. Võimalusel rohkem varuda. Kitsas maalriteip, segamisalus, tops, pintslid (erisuurustega)... ka üks liimimiste jaoks, hästi imav lapp, õlipastellid, PVA liim, värvipliiatsid, viltpliiatsid, erineva tugevusega harilikke.
9. Kehalises ja tööõpetuses (käsitöös) lähevad poisid ja tüdrukud lahku. Poiste õpetajad ja ka töövahendite loendid täpsustan.

10. Vahetusjalanõud peavad olema mugavad, pigem lahtised ja ei tohi teha musti jutte.   Kui hakkate nt sandaale/ plätusid ostma, ärge võtke musta tallaga. Jalanõude koti saab jällegi koolist.

11. Inglise keele õpetajad esitavad oma nõudmised ise.
12. Hea tuju ja õpihimu!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar