Meie klassi tegijad!

Anette, Lisbeth, Laura Susanna, Kätlin, Merilyn, Paula Maria, Hanna, Linette, Christin Sandra, Kertuliis, Stiina, õpetaja Kirsti


ja

Otto, Marten Erik, Hans, Henrik, Robert, Rando Marten, Erik, Cardo, Artti, Indrek ja Andreas.

neljapäev, 22. detsember 2011

Jõulutervitus direktrissilt!

Armas koolipere!           


Jõulud on pühad, mil üks aastaaeg on lõppemas ja uus algamas. Sellel ajal maa pöörab ennast valguse, soojuse, toidu ja elu poole. Sellest, mida inimene jõuluajal tegi, arvati sõltuvat tema ja ta majapidamise hea käekäik järgmisel aastal.  Traditsiooniliselt toome  me tuppa jõuluõhtuks kuusepuu, mille enda maitse ja võimaluste kohaselt ehime. Olen kuulnud ühte armast lugu sellest, et esimese jõulupuu ehtis Martin Luther. Selle kohaselt jalutas Martin Luther tähisel ööl läbi kuusemetsa koju ja peatus mõtiskluseks. Üles vaadates nägi ta tuhandeid tähti kuuseokstel säramas. Nii raius ta kuuse, viis selle koju, ehtis väikeste küünaldega, et ta lapsed saaksid osa tema ainukordsest elamusest. Küünaldes särav kuusepuu ehtis sellest peale jõulude ajal ta kodu.
On selle kuusepuuga lood kuidas on, mina soovin  teile kõigile rahulikku jõuluaega. Aega olla oma perega, oma kõige kallimatega. Aega kuusepuu ehtimiseks ja küünalde põletamiseks. Rahulikku aega mõtisklemiseks möödunud aasta üle ja aega unistamiseks ning uute eesmärkide seadmiseks.  Tähtis ei olegi ju see, kas jõuluvana on kingikotti pistnud suure või väikese paki, vaid see, et teie pere on koos, kõik on terved ja kõigil on koosolemiseks aega.
Tänan teid kõiki selle aasta eest! Ma usun kogu südamest, et uus aasta tuleb parem ja rõõmsam!  Et uuel aastal on meil jutustada palju paremaid lugusid ja me kõik oleme oluliselt õnnelikumad! Et me  jagame ikka nii muresid kui rõõme . Et me kõik oleme sallivamad ja üksteist toetavamad. Ja ikka armastust, mida vajab iga inimhing!
Kauneid jõule ja õnnelikumat uut aastat!

Ulvi Läänemets

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar