Meie klassi tegijad!

Anette, Lisbeth, Laura Susanna, Kätlin, Merilyn, Paula Maria, Hanna, Linette, Christin Sandra, Kertuliis, Stiina, õpetaja Kirsti


ja

Otto, Marten Erik, Hans, Henrik, Robert, Rando Marten, Erik, Cardo, Artti, Indrek ja Andreas.

pühapäev, 3. oktoober 2010

Rahvusvaheline loomakaitsepäev

04. OKTOOBRIL
RAHVUSVAHELINE LOOMAKAITSEPÄEV


Rahvusvaheline loomakaitsepäev kuulutati esmakordselt välja Itaalias Firenzes loomakaitsekonverentsil. Konkreetne kuupäev valiti seda tähistama mälestamaks kõigi elusolendite pühakut Assisi Franciscust, kes suri 4.10.1226 aastal.

Paljudel inimestel on kodus oma lemmikud. Seda enam on meil põhust seda päeva tähistada.
Meie klass tähistab seda päeva esmaspäeval, kus lastel on lubatud kaasa võtta oma lemmikloom ja seda siis teistele näidata ning tutvustada.Kaitse all ei ole ainult lemmikud, vaid ka kõik teised loomad ning linnud. Ära unusta - kuidas käitud loomadega, käitud ka inimestega!
Kuna loomad on meie igapäevased kaaslased ja meie eluga tihedalt seotud, peame neid alati kaitsma ja väärikalt kohtlema, mitte ainult loomakaitsepäeval.


Esmaspäeval külastasid meid Anette kass Misu, Hans koer Mia, Paula Maria koer Minni, Kätlin kalade, Linette kass Nupsiku ja Indrek kass Tomiga. Aitäh Teile ja Teie perekondadele meeldejääva päeva ja loomade tutvustuse eest!

Anette Misuga


Hans Miaga




Kätlin kaladega


Linette Nupsikuga

Indrek Otiga
4. b klassi kassid külas
Paula Minniga












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar